Companii

Producătorul de doze metalice Can-Pack: Nu au fost blocaje pe nicio destinaţie de export. Avem chiar un client în Veneto, Italia, şi am livrat acolo fără probleme

Producătorul de doze metalice Can-Pack: Nu au fost blocaje pe nicio destinaţie de export. Avem chiar un client în Veneto, Italia, şi am livrat acolo fără probleme

Cristian Cornea, director general al Can-Pack România: În luna martie cererea s-a menţinut la nivelul planurilor iniţiale, atât pe plan local cât şi la export. Atât pentru piaţa berii cât şi pentru soft drinks (băuturi răcoritoare-n.red.) cererea a fost la nivelul planurilor iniţiale, chiar uşor în creştere”.

Autor: Mădălina Panaete

15.04.2020, 11:00 108

Can-Pack, unul dintre cei mai mari jucători cu capital polonez de pe piaţa locală, vinde circa 60% din ambalajele de aluminiu în România, iar restul în străinătate.

Cristian Cornea, directorul ge­ne­ral al Can-Pack România, singura uni­tate de pe piaţa locală în care se produc am­balaje metalice de bere şi suc, spune că importul de materii prime func­ţio­nează bine până în acest moment şi că pro­ducătorul a ridicat stocurile la un nivel foarte mare pentru a evita orice orice disfuncţionalităţi.

„Achiziţionăm în continuare ma­terii prime cu mult peste nevoile curente, pentru a maximiza stocurile de siguranţă. Legat de exporturile de doze, pot spune că nu am avut până acum blocaje pe nicio destinaţie de export. Avem chiar un client în epicentrul pandemiei din Italia, în Veneto, şi chiar şi acestuia i-am livrat fără probleme”, a spus managerul pentru ZF. El conduce o companie cu afaceri de 522 de milioane de lei (peste 112 mil. euro) în 2018 (ultimele date disponibile). Fabrica de ambalaje metalice, situată pe soşeaua Berceni din Capitală, livrează pentru producători de bere precum Heineken, Ursus Breweries, Bergenbier sau URBB (Tuborg).

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO