• Leu / EUR4.9126
  • Leu / GBP5.6911
  • Leu / USD4.6804
Companii

Producătorul de electrocasnice Electroargeş l-a numit pe Mike Campan, fost Consilier de Dezvoltare, în funcţia de director general interimar, cu un mandat de 6 luni

Producătorul de electrocasnice Electroargeş  l-a numit pe Mike Campan, fost Consilier de Dezvoltare, în funcţia de director general interimar, cu un mandat de 6 luni

Autor: Roxana Rosu

18.11.2020, 10:42 387

Producătorul de electrocasnice Electroargeş din Curtea de Argeş l-a numit pe Mike Campan în funcţia de director general interimar, începând cu data de 13 noiembrie, cu un mandat de 6 luni, dar nu mai târziu de numirea unui nou director general.

Până în acest moment, Mike Campan a deţinut funcţia de Consilier de Dezvoltare în cadrul Electroargeş.

„Mă simt foarte norocos pentru că de-a lungul anilor am lucrat cu oameni care aveau viziune, succes şi care ştiau ce înseamnă să conduci. Ca parte din echipa Electroargeş, am oportunitatea să pun în aplicare ce am învăţat în toţi acei ani, dar şi să transmit în cadrul organizaţiei entuziasmul pe care ar trebui să-l simţim cu toţii în faţa oportunităţilor din piaţa curentă. Electroargeş este o companie de renume în România, care în ultimii ani a beneficiat de investiţii consistente, pe care plănuim să le continuăm în următorii doi ani, conform viziunii noastre de a deveni una dintre companiile româneşti etalon ce se poate mândri cu denumirea industry 4.0, adică o companie modernă, actuală, cu un grad mare de automatizare”, explică Mike Campan, Consilier Dezvoltare şi Director General Interimar Electroargeş.  

Cu o experienţă de 21 de ani în roluri manageriale de top în industria auto şi electronică, în companii internaţionale precum Fujikura, Euro Tyres Manufacturing, Solectron, Flextronics, Mike Campan s-a alăturat companiei Electroargeş în octombrie 2020 în calitate de Consilier de Dezvoltare.

Anterior, el a fost timp de cinci ani Business Unit Director la divizia Fujikura din Europa şi Africa de Nord, având în subordine 6.400 de angajaţi şi mai multe fabrici din 8 ţări.

Mike Campan s-a născut în Bucureşti şi la 12 ani a emigrat cu familia în Statele Unite, unde a absolvit Inginerie Mecanică la Arizona State University. Deţine un MBA - Keller Graduate School of Management, Arizona. 

Compania Electroargeş este unul dintre cele mai cunoscute mărci româneşti, înfiinţată în anul 1971, fiind specializată în producţia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodăresc, aparate profesionale pentru dotări hoteliere şi industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule şi truse de scule, vibratoare pentru compactat beton şi echipamente auto.

Din 1991, Electroargeş a devenit societate pe acţiuni, cu capital majoritar de stat. Potrivit datelor de la BVB, compania este deţinută în proporţie de 36,8% de Investments Constantin, în timp ce Tudor Dumitru deţine 12,8% din capitalul social.

Compania a primit în acest an din partea Ministerului Finanţelor Publice un ajutor de stat de maximum 27,7 milioane de lei pentru extinderea capacităţii de producţie.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9126
Diferență: -0,1646
Ieri: 4.9207
Azi: 4.6804
Diferență: 0,1669
Ieri: 4.6726
Azi: 5.6911
Diferență: -0,467
Ieri: 5.7178
Azi: 4.9667
Diferență: -0,4729
Ieri: 4.9903