Companii

Producătorul de electrocasnice Whirlpool şi-a recrutat şef pe România de la P&G

Producătorul de electrocasnice Whirlpool şi-a recrutat şef pe România de la P&G

Luiza Novac Nomicos a preluat funcţia actuală de managing director – country leader pentru România şi Bulgaria în cadrul grupului american Whirlpool de la începutul acestui an.

Autor: Cristina Roşca

19.01.2021, 00:05 850

Compania este unul dintre cei mai mari jucători din segmentul de electrocasnice, cu afaceri de 240 mil. lei în 2017 (ultimul an pentru care există date).

Luiza Novac Nomicos a fost numită managing director – country leader pentru România şi Bulgaria în cadrul grupului american Whirlpool, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de electro-IT. Ea a preluat funcţia actuală de la începutul acestui an, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business Linkedin.

Anterior, executivul român a lucrat pentru un alt gigant american, de această dată din domeniul bunurilor de larg consum, mai exact P&G. Ea s-a angajat în companie în 2006, ocupând de-a lungul timpului diferite funcţii. Prima a fost cea de key account manager, iar ultima înainte de a fi recrutată de Whirlpool a fost cea de sales director – sales team leader România (pharmacies, electro stores and drugstores channel).

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO