Companii

Producătorul de încălţăminte Marelbo din Suceava vrea să ajungă la 100 de magazine în cinci ani

Antreprenori locali

Producătorul de încălţăminte Marelbo din Suceava...

Autor: Cristina Roşca

26.11.2019, 08:30 924
Marelbo, producător de încălţăminte din Suceava, vrea ca în cinci ani să acopere România cu 100 de magazine, faţă de circa 60 de unităţi câte are în prezent.

„Deţinem 59 de magazine în România, amplasate în 30 de judeţe ale ţării. În anul 2019, am deschis patru unităţi noi. Avem în plan să continuăm extinderea de magazine şi urmează magazinul cu numărul 60 la începutul anului 2020“, spune Ionuţ Bobu, CEO al Marelbo, companie deţinută de familia sa.

Producătorul şi retailerul de încălţăminte din judeţul Suceava a mers astfel cu expansiunea în 2019 în acelaşi ritm ca şi în anul anterior când s-au inaugurat tot patru unităţi fără a se închide nicio alta.

„În cinci ani, vrem să ajungem la 100 de magazine sub brandul Marelbo. Intenţionăm ca în această perioadă să lansăm o gamă de încălţăminte de lux şi accesorii“, adaugă el. În contextul în care în următorii cinci ani ar urma să se deschidă 40 de magazine, ritmul mediu ar fi de opt unităţi pe an, adică de două ori mai alert decât în perioada 2018-2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO