Companii

Producătorul de medicamente Terapia Cluj are un buget de 5,5 mil. euro pentru investiţii în extindere şi echipamente în următorii doi ani. Aproape 900 de angajaţi lucrează în fabrica din Cluj

Dragoş Damian este CEO al Terapia Cluj. Din noiembrie 2020, ocupă poziţia de director regional pentru Europa de Est şi Rusia (EUCIS & Russia).

Dragoş Damian este CEO al Terapia Cluj. Din noiembrie 2020, ocupă poziţia de director regional pentru Europa de Est şi Rusia (EUCIS & Russia).

Autor: Georgiana Mihalache

16.02.2022, 19:40 233

♦ Terapia este unul dintre cei mai mari producători de medicamente de pe piaţa locală, fabrica fiind în portofoliul gigantului internaţional Sun Pharma.

Bugetul de investiţii pentru fabrica de medicamente Terapia Cluj în anul financiar 2022-2023 se ridică la circa 5,5 mil. euro şi urmăreşte extin­derea spaţiilor de depozitare, dar şi renovarea unor părţi ale fabricii, potrivit lui Dragoş Damian, CEO al companiei.

„Avem în jur de 5,5 milioane de euro pentru investiţii. Vizăm extinderea hubului lo­gistic, a depozitului de produse finite şi un hub logistic pentru vânzare în Europa şi în spa­ţiul euro-asiatic. Vrem să extindem unitatea de studii clinice şi să renovăm clă­direa de birouri, plus câteva investiţii în echi­pamente, devine tot mai sofisticat procesul de producţie. Aceste investiţii sunt bugetate pentru anul financiar 2022-2023, ţin de apro­bări şi de orarul de construcţie, dar în urmă­torii doi ani ne planificăm să le finalizăm“, a spus pentru ZF Dragoş Damian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO