Companii

Producătorul de mezeluri Fox, cu afaceri de 584 mil. lei, controlat de familia Vulpe, a rămas fără director de marketing după plecarea lui Sorin Ichim

Sorin Lucian Ichim

Sorin Lucian Ichim

Autor: Florentina Niţu

04.01.2021, 00:05 1224

♦ Ichim, 58 de ani, a plecat din grupul Fox după un mandat de 12 ani ♦ El a lucrat în companii precum Caroli Foods, Vincon Vrancea, dar şi în cadrul producătorului de bere Ursus.

Grupul de firme Fox, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de mezeluri, cu afaceri cumulate de 584 mil. lei în 2019, se desparte de la 1 ianuarie 2021 de Sorin Lucian Ichim, după o activitate de mai bine de un deceniu ca director de marketing, potrivit surselor ZF.

Executivul face parte din echipa Fox din 2008, iar anterior a fost director de marketing al Caroli Foods, unul dintre principalii producători de pe piaţa de mezeluri şi director de marketing al Vincon Vrancea, producător de vinuri cu afaceri de peste 90 mil. lei anul trecut, controlat de antreprenoarea Luchi Georgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO