Companii

Producătorul de mobilă Savini Due din Sebeş, afaceri de peste 28 mil. euro în 2018, plus 12%: Am renunţat la anumite contracte din cauza lipsei acute de forţă de muncă

Producătorul de mobilă Savini Due din Sebeş, afaceri...

Autor: Laurentiu Cotu

21.01.2019, 00:04 661

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 28,3 mil. euro, în creştere cu peste 12% faţă de anul anterior. Exportul a reprezentat şi în 2018 aproximativ 64,4% din totalul cifrei de afaceri a companiei, principalele pieţe externe rămânând Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia şi mai nou ţările din spaţiul ex-iugoslav.

„Cu toate că targetul nostru pentru 2018 a fost să atingem pragul de 30 de milioane de euro cifră de afaceri, ne-am văzut obligaţi să renunţăm la anumite contracte din cauza lipsei acute de forţă de muncă. Pentru 2019, ne aşteptăm la o scădere a profitului, ţinând cont de investiţiile pe care urmează să le realizăm în robotizare“, a declarat pentru ZF Transilvania Piersante Savini, general manager la Savini Due.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro