Companii

Producătorul de mobilier tapiţat Taparo angajează 216 oameni pentru fabrica de lângă Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş

Ioan Filip, proprietar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie Taparo.

Ioan Filip, proprietar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie Taparo.

Autor: Laurentiu Cotu

04.03.2021, 17:45 590

Producătorul de mobilier tapiţat Taparo, parte a grupului de firme Taparo, fondat de antreprenorul Ioan Filip, are disponibile în prezent 216 locuri de muncă la fabrica din localitatea Borcuţ, de lângă Târgu Lăpuş, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor (100), muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (30), tapiţeri (30), confecţioneri articole din piele şi înlocuitori (30), tâmplari (20), dar şi pentru ingineri, agenţi vânzări sau manager financiar, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Maramureş.

Taparo produce în fabrica sa din Borcuţ (jud. Maramureş), care se întinde pe o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi,  canapele, mobilier pentru dormitoare, sufragerii şi grădini, conform ultimelor date. Fabrica Taparo a fost construită în 2005 pe bazele unei filaturi de bumbac, care a funcţionat din 1973 până în 2004 şi iniţial producea doar canapele şi fotolii. De-a lungul timpului, producătorul a mai adăugat liniei de fabricare şi articole tapisate pentru grădină, dar şi o linie dedicată cadrelor din lemn. Grupul Taparo mai include companiile Eurocomfil Invest (Târgu Lăpuş) şi 4Brands (Baia Mare). În fabricile Taparo şi Eurocomfil Invest, familia Filip produce canapele, scaune, paturi şi fotolii, iar în fabrica 4Brands saltele şi perne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO