Companii

Producătorul de pâine Titan a deschis un magazin la Gara de Nord, a 45-a unitate din Bucureşti

Autor: Gabriel Razi

07.03.2012, 18:30 262

Producătorul din industria de morărit şi panificaţie Titan a deschis al 45-lea magazin operat de companie în Bucureşti sub brandul Belforno Fresh. Unitatea este amplasată în zona Gării de Nord iar investiţia în această unitate s-a ridicat la 300.000 de euro.

"Continuăm inaugurarea de noi asemenea spaţii, în zonele de locuinţe, pentru a răspunde nevoii clienţilor de "alegere bine făcută" în materie de panificaţie", a declarat Violeta Niculae, marketing manager al Titan.

Compania inteţionează să mai deschidă în acest an alte cinci unităţi similare cu cea de la Gara de Nord tot în Bucureşti, investiţia urmând să totalizeze circa 1 milion de euro.

Titan şi-a bugetat pentru anul fiscal 2012 (octombrie 2011-septembrie 2012) afaceri de aproximativ 79 milioane de euro, în scădere cu 5% faţă de perioada similară anterioară.

Compania este controlată de LLI Euromills, subsidiara locală a grupului austriac Raiffeisen, pe piaţa internă luptându-se cu producători precum Boromir, Velpitar, Dobrogea sau Pambac Bacău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO