Companii

Producătorul de panouri termoizolante Topanel din Râmnicu Vâlcea are 12 angajaţi din Sri Lanka: Ne costă mai mult, dar măcar avem garanţia că nu pleacă toamna la culesul viei

Sorin Boureanu, CEO al Topanel

Sorin Boureanu, CEO al Topanel

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.07.2019, 20:04 1273

La Topanel, salariul mediu net a fost anul trecut de 3.107 lei, potrivit datelor transmise de companie, iar planul este ca în 2019 acesta să ajungă la 3.300 de lei.

Producătorul de panouri ter­moizo­lante Topanel din Râmnicu Vâlcea, controlat de un offshore din Cipru şi condus de Sorin Boureanu, fra­tele omului politic Cristian Bou­reanu, a angajat 12 oameni din Sri Lanka, în con­diţiile în care pe piaţa lo­cală nu a găsit forţă de muncă dis­po­nibilă.

„Angajaţii din Sri Lanka lucrează ca operatori încărcare motostivuito­rişti. Sunt angajaţi pe contracte de doi ani”, spune Sorin Boureanu, CEO al To­panel. În total, compania are circa 120 de angajaţi, din care jumătate sunt mun­citori în fabrica de panouri sandwich din Râmnicu Vâlcea, iar restul sunt angajaţi pe partea administrativă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO