Companii

Producătorul de perne şi saltele Minet Conf din Râmnicu Vâlcea a depăşit pragul de 10 mil. euro afaceri în 2021, plus 10%. Anul trecut a investit 2 mil. euro într-o nouă linie de producţie de saltele

În fabrica Minet Conf din Râmnicu Vâlcea se produc toate tipurile de perne, cele cu materii prime naturale, sintetice, latex sau cu spumă cu memorie, pilote  matlasate hipoalergenice şi de alte tipuri, saltele cu burete, arcuri sau cu memorie, protecţii pentru saltele şi lenjerii.

În fabrica Minet Conf din Râmnicu Vâlcea se produc toate tipurile de perne, cele cu materii prime naturale, sintetice, latex sau cu spumă cu memorie, pilote matlasate hipoalergenice şi de alte tipuri, saltele cu burete, arcuri sau cu memorie, protecţii pentru saltele şi lenjerii.

Autor: Mirabela Tiron

13.06.2022, 16:45 201

Producătorul de textile de casă Minet Conf din Râmnicu Vâlcea, parte din grupul Minet, controlat de antreprenori vâlceni, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 50,1 mil. lei (10 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

Compania a investit anul trecut 2 mi­lioane de euro într-o nouă linie de producţie de saltele, cu capacitate mare, ce cuprinde toate tipurile de saltele, cu burete, burete cu memorie, arcuri sau pocket spring. Dan Preda, directorul general al Minet Conf, declara la finalul anului trecut că Minet Conf a revenit la activitatea de bază, că estimează o creştere a veniturilor şi că va continua exporturile. În plină pandemie, în aprilie 2020, compania Minet Conf începuse să  producă echipamente de lucru precum măşti, combinezoane şi halate (după ce solicitase la Ministerul Sănătăţii certificarea acestor produse) în condiţiile în care vânzările pentru perne, pilote, saltele se prăbuşiseră. Însă de la începutul lui 2021 a revenit la producţia de textile de casă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO