Companii

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda estimează afaceri de 31 milioane de euro pentru 2022

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda...

Autor: Laurentiu Cotu

09.12.2022, 16:45 327

Producătorul de prefabri­cate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro a concernului turc Yildiz Entegre, estimează afaceri totale de aproximativ 31 mil. euro pentru 2022.

Compania a avut în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 16 mil. euro, în creştere cu aproximativ 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, fiind cea mai bună performanţă din istoria companiei.

„În prima parte a acestui an putem spune că am simţit mai mult efectul exploziei preţului de livrare a combustibilor, care a afectat în mod direct costul nostru de transport. Spre exemplu, am fost multe pro­iecte pentru care am avut contractele semnate înainte de startul conflictu­lui militar din Ucraina, şi pentru care ne-au crescut costurile de transport cu 50-80 % pentru unele livrări mai speciale, toate acestea în primul rând din cauza preţului motorinei“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, managing director ASA CONS pentru regiunea Europa de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO