Companii

Producatorul de preparate din carne Vascar ţinteşte o creştere a cifrei de afaceri de 14% pentru anul 2018

Producatorul de preparate din carne Vascar ţinteşte o...

Autor: Roxana Rosu

28.03.2018, 09:29 292

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne şi conserve din România, a inregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro, in creştere cu aproximativ 10% faţă de 2016, si estimează un avans de 14% in acest an.

“În 2018 ne propunem să extindem distribuţia la nivel naţional, prin intermediul hypermarket-urilor şi magazinelor tradiţionale partenere, dar şi să ne consolidăm poziţia în regiunea Moldovei. Credem în evoluţie sustenabilă şi parteneriate de lungă durată, de aceea punem mare preţ pe calitate, inovaţie şi promisiuni respectate”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.  

Compania a lansat la finalul anului trecut şapte game de produse noi.

Vascar a fost infiinţată în 1984 la Vaslui, fiind o companie cu capital 100% românesc, care vinde produse sub mărcile Vascar şi Moldova în Bucate.

Compania are peste 300 de angajaţi, o fabrică de procesare la Vaslui şi 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova. O parte din produse sunt distribuite la nivel naţional, în hypermarket-uri şi magazine tradiţionale partenere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO