Producătorul de preparate din peşte marca Valeputna din Suceava şi-a făcut loc şi pe rafturile Mega Image, după Auchan şi Metro

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 iul 2018 Autor: Roana Rotaru

♦ Compania din Suceava a primit anul acesta o finanţare de 140.000 de euro din fonduri europene pentru achiziţia de utilaje necesare producţiei.

Producătorul de preparate din peşte Quality Natural din Suceava, care deţine brandul Valeputna, a intrat luna aceasta cu produsele sale în 90 de magazine Mega Image din Bucureşti, acesta fiind cel de-al treilea lanţ de magazine în care producătorul este prezent, după Auchan şi Metro.

„Săptămâna trecută am avut prima li­vrare spre platformele Mega Image, un­de am trimis 300 de kilograme de peş­te şi 1.000 de borcane de produse tar­tinabile pe bază de peşte. A fost des­tul de dificil pentru că a trebuit să ne con­struim un nume şi un brand. E con­cept diferit pe care numai ei o să-l aibă. Sunt produse din zona gourmet, pro­du­se tartinabile pe bază de peşte cu trufe, usturoi negru, castane şi sos şampanie la 27-30 de lei bor­canul“, a spus Florin Irimescu, pro­prietarul Quality Natural.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Valeputna
, Quality Natural
, peste
, Suceava
, rafturi
, Mega Image
, Auchan
, Metro
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide