Companii

Producătorul de scaune Antares face o fabrică la Remetea, în judeţul Harghita

Producătorul de scaune Antares face o fabrică la...

Autor: Laurentiu Cotu

14.10.2016, 00:04 1401

Producătorul de scaune ergo­no­mi­ce pentru birou Antares România, sub­si­diara grupului ceh Antares, derulează o in­ves­tiţie de 800.000 de euro, susţinută din fon­duri proprii, pentru construcţia unei noi fa­brici, în localitatea Remetea, din judeţul Har­ghita, unde într-o primă fază vor fi angajaţi 20-25 de oameni.

Investiţia va permite creşterea capaci­tăţii de producţie a companiei, dar şi extin­derea gamei de scaune. În prezent, Antares pro­duce la Cluj diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru con­ferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii ma­nageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.

„Proiectele de investiţii în derulare cuprind extinderea şi modernizarea pro­ducţiei din Cluj-Napoca, dar şi construcţia unei noi fabrici în localitatea Re­metea, din ju­deţul Har­ghita. Acest pro­iect înseam­nă o in­vestiţe de 800.000 euro, din resurse pro­prii, iar prima etapă ne va permite an­ga­ja­rea a 20-25 de oa­meni. Aceste in­vestiţii ne vor permite creş­terea capaci­tăţii, dar şi extin­derea gamei de scaune produse în ţară“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general al Antares România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO