Companii

Producătorul de şerveţele umede de bebeluşi Europack din Constanţa, afaceri de 75 milioane de lei în 2022

Producătorul de şerveţele umede de bebeluşi Europack...

Autor: Mirabela Tiron

29.03.2023, 08:00 272

„Am câştigat clienţi noi, pentru acest an estimăm o creştere cu 20%.“

Europack Media, o companie din Constanţa care produce şerveţele umede pentru bebeluşi, fondată de antreprenori locali, a finalizat anul trecut cu afaceri de 75 milioane de lei, în creştere faţă de 70 de milioane de lei anul anterior, iar pentru acest an oficialii companiei estimează o creştere cu două cifre.

„Am câştigat clienţi noi atât pe piaţa locală, cât şi la export. Vindem şerveţele umede pentru bebeluşi, pe asta ne-am concentrat. Am ajuns la 200 de angajaţi în fabrică. Pentru acest an am estimat o creştere de cel puţin 20% a afacerilor“, a spus pentru ZF Ştefan Babă, administra­torul companiei. Pe piaţa locală, Europack vinde produse în marile lanţuri de magazine.

Compania fondată în 2008 şi controlată de Ana Maria Babă vinde produsele atât în ţări din Europa, precum Spania, Italia, Olanda, Ungaria şi altele, cât şi în câteva ţări din nordul Africii (Algeria şi altele), după cum arată reţeaua de parteneri publicată pe site-ul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO