Producătorul de suplimente alimentare Hofigal a ajuns la afaceri de 42 mil. lei, plus 15%

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 feb 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Anca Raiciu, directorul de marketing al Hofigal: Am reuşit să respectăm şi măsurile noului Cod fiscal, cu noile reglementări, iar angajaţii noştri nu au avut de suferit. În plus, am mărit anumite cote salariale la persoanele care au dovedit performanţă de-a lungul anului 2017.

„Am văzut potenţial pe zona produselor cosmetice sub branduri româneşti. Vrem să introducem din ce în ce mai multe substanţe active ecologice.”

Producătorul român de suplimente alimentare şi produse cosmetice Hofigal, înfiinţat în 1990 de inginerul chimist Ştefan Manea, a ajuns la afaceri de circa 42 de milioane de lei în 2017, în creştere cu 15% faţă de anul precedent. Planurile pentru anul acesta urmăresc continuarea strategiei de dezvoltare online şi de promovare, începute anul trecut, iar targetul de business este o creştere de 20% a afacerilor.

„Românii au început să aibă din ce în ce mai multă încredere în produsele naturale, care conţin plante medicinale şi aromatice, mai ales că noi am dezvoltat partea de online, am schimbat site-ul companiei cu o nouă interfaţă şi acest lucru a făcut ca pe magazinul online să creştem vânzările cu peste 50% faţă de vânzările online din 2016. Pentru 2018 vrem să facem o îmbunătăţire a achiziţiilor pe partea de IT, de marketing şi de promovare”, a spus pentru ZF Anca Raiciu, directorul de marketing al Hofigal.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
suplimente alimentare
, Hofigal
, producator
, Ştefan Manea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide