Companii

Producătorul de suplimente alimentare Hofigal şi-a majorat afacerile cu 10% în 2018, până la 42 mil. lei

Antreprenori locali

 Producătorul de suplimente alimentare Hofigal şi-a majorat afacerile cu 10% în 2018, până la 42 mil. lei

Anca Raiciu, directorul de marketing al Hofigal: Am rămas pe farmacii şi magazinele specializate şi considerăm că un supliment alimentar nu se poate vinde cu succes la supermarket.

Hofigal produce o gamă de circa 450 de produse,  printre care spirulina, produse pentru imunitate, pentru digestie. Compania are 435 de agajaţi.

Producătorul român de suplimente alimentare Hofigal, o companie înfiinţată în 1991 în Bucureşti, a ajuns la circa 42 mil. lei în 2018, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. Planurile pentru anul acesta urmăresc rebranduirea unor tipuri de suplimente alimentare.

„Businessul a crescut. Vrem să rebranduim anumite tipuri de suplimente alimentare şi vrem să intrăm mai puternic pe zona produselor pentru uz veterinar. Cererea este în piaţă”, a spus pentru ZF Anca Raiciu, directorul de marketing al Hofigal. Portofoliul de produse al companiei include suplimente alimentare, produse cosmetice, ceaiuri şi produse pentru uz veterinar. Capacitatea de producţie a fabricii este de peste 100.000 de cutii la două zile. Produsele ajung în farmacii şi în magazinele specializate prin intermediul distribuitorilor.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO