Companii

Producătorul de textile Pandora Prod din Focşani, singurul partener din România pentru japonezii care deţin brandul de modă Uniqlo

Producătorul de textile Pandora Prod din Focşani,...

Autor: Cristina Roşca

13.10.2021, 17:45 716

Fast Retailing din Japonia, unul dintre cele mai mari grupuri de modă din lume, deţine circa 3.650 de magazine sub mai multe branduri, dintre care Uniqlo e cel mai cunoscut. Alte mărci sunt GU, Comptoir de Cottoniers sau Theory.

Producătorul de textile Pan­do­ra Prod din Focşani, deţinut de fa­milia Simiz, este singurul furnizor de îm­brăcăminte din Româ­nia pent­ru gru­pul japo­nez de modă Fast Re­tai­ling, cunoscut în spe­cial pentru bran­dul Uniqlo.

Din datele ZF, fir­ma lo­ca­lă pro­duce pen­­tru alte bran­duri din grup, nu pentru Uniqlo, pozi­ţio­nat pe un segment mediu de preţ. Mai exact, Pandora Prod realizează haine pentru marca fran­ţuzească Comptoir de Cottoniers, aflată în portofoliul ja­ponezilor de la Fast Retailing şi poziţionată pe segmentul premium al pieţei de modă. O haină sub acest brand costă pe site-ul pro­priu circa 300 de euro, iar rochiile au preţuri care variază de la 125 la 195 de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO