Companii

Producătorul de tractoare IRUM din Reghin vede o creştere cu 15% a producţiei anul viitor

Producătorul de tractoare IRUM din Reghin vede o...

Autor: Laurentiu Cotu

23.12.2016, 00:05 1461

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, are în plan pentru anul viitor o creştere de 15% a producţiei, dar şi lansarea pe piaţă a unor noi modele de tractoare.

În prezent, capacitatea anuală de producţie a companiei IRUM este de 250 de tractoare forestiere, 500 de tractoare agricole şi 1.200 de tone de piese turnate. Com­pania produce la Reghin tractoare şi utilaje TAF (Tractoare Articu­late Forestiere), utilaje agricole, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, însă fabrică şi piesele aferente acestora.

„Vom încheia acest an cu o cifră de afaceri în creştere cu 3% şi cu un efectiv de 410 angajaţi. Pentru anul viitor estimăm afaceri mai mari decât anul acesta, dar şi o creştere a producţiei cu 15%, bazându-ne pe factorii economici, pe dezvoltarea reţelei de vânzări în ţară şi în străinătate, dar şi pe cererea de produse noi“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general al IRUM Reghin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO