Companii

Producătorul de ulei vegetal Ardealul din Satu Mare a intrat în topul celor mai mari exportatori

Producătorul de ulei vegetal Ardealul din Satu Mare a...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.04.2017, 00:05 989
Ardealul SA, producător de ulei vegetal controlat de antreprenori locali, a intrat anul trecut în clasamentul celor mai mari exportatori din România, clasându-se pe poziţia 270, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică (INS).

Intrarea producătorului în top vine în contextul în care în 2015 (ultimele date disponibile) compania realiza la export circa 70% din cifra de afaceri de 55 milioane de euro. Reprezentanţii companiei nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării ZF cu privire la valoarea exporturilor companiei Ardealul SA în 2016.

În judeţul Satu Mare, Ardealul este cel mai mare exportator cu capital românesc şi se află pe locul şapte în clasamentul general, după multinaţionale Zes Zollner Electric, Contitech Fuid Automotive România, Electrolux România, Anivis Rom, GP Sofa şi Autonet Import. Ca cifră de afaceri, Ardealul s-a clasat pe locul trei în 2015 în clasamentul celor mai mari afaceri româneşti din Satu Mare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO