Producătorul de utilaje agricole Mecanica Ceahlău vrea să deschidă showroom-uri proprii

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 sep 2014 Autor: Ioana Tudor

Acţionarii producătorului de utilaje agricole Mecanica Ceahlău (MECF) din Piatra-Neamţ, controlat de SIF Moldova (SIF2), se vor reuni în AGA la finalul lunii octombrie pentru a aproba completarea programului de investiţii pentru anul 2014, inclusiv cu înfiinţarea de showroom-uri, puncte de consultanţă şi service.

Bugetul de venituri şi cheltuieli al Mecanica Ceahlău pentru anul acesta prevede investiţii de circa 3,3 milioane de lei. Planul de investiţii al companiei include, printre altele, două proiecte care au ca obiectiv „definirea unei noi structuri de vânzări şi distribuţie şi definirea de parteneriate”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
producator
, utilaje
, showroom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide