Companii

Producătorul de vin Cramele Recaş a contractat două noi linii de credite pentru investiţii de 3,2 mil. euro de la ING

Producătorul de vin Cramele Recaş a contractat două...

Autor: Roana Rotaru

21.09.2018, 00:05 752

1,2 mil. euro se duc către achiziţia firmei La Barrique, iar 2 mil. euro sunt folosiţi pentru achiziţia unei hale şi a unor echipamente.

Cramele Recaş SA,  principala companie a grupului Cramele Recaş, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de vinuri, a contractat de la banca ING două noi linii de finanţare pentru investiţii în valoare totală de 3,2 mil. euro.  Din suma totală, circa 1,2 mil. euro merge către achiziţia de acţiuni în cadrul firmei La Barrique şi alte 2 mil. euro pentru achiziţia unei hale şi a unor echipamente, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, decizii pe care acţionariatul companiei le-a luat pe 20 august 2018. 

În prezent producătorul Cramele Recaş a ajuns să deţină 75% din compania La Barrique din Izvin, judeţul Timiş, o firmă vinicolă cu afaceri de 86.000 lei (19.000 euro) în 2017, fondată de mai mulţi italieni. În mai 2018, Cramele Recaş SA deţinea doar 0,003% din plantaţia de viţă-de-vie La Barrique din Izvin, potrivit datelor publice. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO