Companii

Producătorul de vin Cramele Recaş are 5 mil. euro pentru investiţii în extinderea producţiei şi depozitare

Autor: Laurentiu Cotu

05.01.2017, 00:05 903

Producătorul de vin Cramele Recaş, afacere deţinută de familile Cox (Philip şi Elvira), Gheorghe Iova şi Ioan Georgiu, are în plan pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 5 mil. euro.

„Investiţiile vor continua şi în 2017, cu aproximativ 5 milioane de euro, bani alocaţi în principal pentru optimizarea plantaţiei, extin­derea capacităţii de producţie şi depozitare, dar şi pentru achiziţionarea de echipamente tehnice. Suntem încântaţi să înregistrăm de la an la an o creştere constantă a brandurilor pre­mium“, a declarat pentru ZF Transilvania Răzvan Jurca, brand manager Cramele Recaş.

Compania a investit anul trecut în jur de 3 mi­lioane de euro într-o nouă linie de îmbuteliere, cu o capacitate de peste 9.000 de sticle pe oră, în extinderea halei de depozitare şi în mărirea plantaţiei, prin achiziţionarea unor noi suprafeţe de teren. În afară de aceste proiecte, au mai fost alocate fonduri pentru reînnoirea parcului auto, fiind derulate investiţii şi în sectorul de procesare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO