Companii

Producătorul de vinuri Cramele Recaş estimează pentru 2019 venituri în creştere cu 18% pe piaţa internă

Producătorul de vinuri Cramele Recaş estimează pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

08.10.2019, 10:00 386

Compania Cramele Recaş are o capacitate de producţie de aproximativ 32 de milioane de litri pe an.

Cramele Recaş, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa vinurilor, estimează pentru anul în curs o creştere de aproximativ 18% a veniturilor pe piaţa internă după ce în 2018, la nivel de grup, s-au înregistrat afaceri totale de 45 mil. euro.

Cifra de afaceri realizată în 2018 de compania Cramele Recaş, cea mai mare entitate a grupului Cramele Recaş, a fost de aproape 181 mil. lei (peste 38 mil. euro), în creştere cu 22% faţă de anul anterior, iar profitul a ajuns la 42,2 mil. lei, mai mult cu 21% faţă de 2017, potrivit datelor publice.

Grupul Cramele Recaş este format din companiile: Cramele Recaş Prod, Cramele Recaş Vie (care se ocupă de administrarea plantaţiilor de vie, dar şi de administrarea parcului tehnic, cu utilajele şi maşinăriile aferente), Cramele Recaş SA (cu atribuţii în administrarea cramei, exportului şi a reţelei de magazine partenere), respectiv Cramele Recaş Group (companie care are drept scop principal serviciile de marketing şi de vânzare a produselor îmbuteliate de Cramele Recaş la nivel naţional). Cramele Recaş este un business prezent pe piaţa din România pe toate segmentele, de la entry la premium şi din retail în HoReCa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO