Companii

Producătorul de vopsele Fabryo, cumpărat de olandezii de la Akzo Nobel: Avem în desfăşurare investiţii în logistică şi operaţiuni

Producătorul de vopsele Fabryo, cumpărat de olandezii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.10.2019, 19:05 315

Fabryo a fost cumpărat în toamna anului 2018 de producătorul olandez de lacuri şi vopsele Akzo Nobel de la fondul de investiţii suedez Oresa Ventures, într-o tranzacţie de peste 50 mil. euro.

Producătorul de lacuri şi vopsele Fabryo se află în proces de integrare a operaţiunilor în cadrul grupului olandez care l-a cumpărat anul trecut, Akzo Nobel.

„Primele opt luni din 2019 au fost foarte intense. Trebuie să administrăm în paralel şi afacerea curentă, şi procesul de integrare. Multe organizaţii care trec prin acest proces înregistrează descreş­teri ale afacerii în aceste perioade inten­se, însă afacerea noastră a continuat să crească şi în 2019 faţă de 2018“, spune Kees Jan Starrenburg, managing director al Fabryo Corporation şi Akzo Nobel Coatings în România.

Cele două companii au în plan să-şi extindă reţeaua de distribuţie pentru anu­mite produse din portofoliul Akzo Nobel.

„Avem câteva programe de investiţii în desfăşurare, multe în zona logistică şi operaţiuni, foarte mult în corelare cu siguranţa la locul de muncă. Continuăm să investim în mărcile noastre şi tot mai mult în oameni“, spune Alexandra Chirica, director de strategie şi marketing la Fabryo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO