Companii

Producătorul de vopsele Policolor: S-a dovedit că investiţia în noua fabrică a fost una optimă. Tehnologia ne-a permis să operăm la capacitate normală de producţie fără un număr mare de oameni

Producătorul de vopsele Policolor: S-a dovedit că...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.01.2021, 17:30 635

Vânzările companiei au fost afectate cel mai mult în lunile martie şi aprilie din 2020, însă faptul că fabrica a funcţionat continuu a redus la minimum scăderea, astfel că în următoarea parte a sezonului vânzările au crescut.

Producătorul de vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim, deţinut de două fonduri de investiţii, spune că a beneficiat anul trecut de pe urma noii fabrici puse în funcţiune în 2019, aceasta fiind mult  mai tehnologizată, ceea ce a simplificat munca în condiţii de pandemie.

„Investiţia în fabrică a demonstrat că, strategic şi economic, a fost una optimă pen­tru Policolor. Tehnologia de care beneficiază ne-a permis să operăm la capacitate normală de producţie, fără utilizarea unui număr mare de oameni, lucru extrem de important în perioadele cu restricţii de asociere a unui număr mare de oameni în acelaşi spaţiu“, spune Daniel Olăeru, directorul naţional de vânzări pentru divizia Consumers Markets, în cadrul Policolor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO