Companii

Producătorul Eurosport DHS angajează peste 110 oameni la fabrica de biciclete din Deva

Producătorul Eurosport DHS angajează peste 110 oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

01.04.2022, 18:40 274

Producătorul de biciclete Eurosport DHS, contro­lat de investitori chinezi şi germani, are disponibile în prezent peste 110 locuri de muncă, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori calificaţi şi necalificaţi la asam­blarea/montarea pieselor (101), dar şi pentru manipulanţi mărfuri (10) la fabrica din Deva, potrivit informaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara. Compania avea în 2020 un număr mediu de 319 angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.

Producătorul de biciclete realizează şi distribuie anual aproximativ 400.000 de biciclete, din care mai bine de jumătate iau drumul exportului, conform unor informaţii furnizate anterior de oficialii companiei. Restul de aproxi­mativ 50% din producţie ajunge la peste 200 de parteneri locali, cum ar fi Auchan, Dedeman, Afisport şi eMAG, dar şi în magazinele proprii ale companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO