Companii

Producătorul de faruri Elba Timişoara pariază pe un joint-venture alături de americanii de la Varroc Lighting Systems, pentru producerea de componente electronice în România. “Este un pas important pentru accelerarea creşterii pe piaţa europeană în următorii ani.”

Producătorul de faruri Elba Timişoara pariază pe un...

Autor: Cristina Bellu

19.09.2018, 13:37 1294

Producătorul timişorean de sisteme şi corpuri de iluminat Elba, furnizor de faruri pentru grupuri auto precum Dacia-Renault sau Skoda, a anunţat semnarea unui acord între companie şi furnizorul american de faruri auto Varroc Lighting Systems, divizie a grupului Varroc, deţinut de miliardarul indian Tarang Jain, în vederea fabricării de componente electronice în România.  

“După mutarea tuturor activităţilor într-un nou site de producţie in parcul industrial Freidorf în 2013, acesta este un al doilea pas major pentru integrarea de tehnologie de ultima generatie în produsele noastre. De asemenea este un pas important pentru accelerarea creşterii pe piaţa europeană în urmatorii ani”, spune Bogdan Cocian, director general al ELBA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO