Companii

Producătorul ferestrelor Barrier din Bacău: Deşi am început optimist anul 2021, pentru prima dată ne-am confruntat cu o nouă problemă - aprovizionarea

ANTREPRENORI LOCALI

Producătorul ferestrelor Barrier din Bacău: Deşi am...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.08.2021, 18:15 184

Pentru a doua parte a anului 2021, Barrier intenţionează să finalizeze deschiderea celor trei showroomuri bugetate, să lanseze o nouă platformă de comunicare cu clienţii şi să obţină o creştere cu aproximativ 30% a vânzărilor către export comparativ cu anul 2020.

Producătorul de tâmplărie Barrier din Bacău a făcut afaceri cu 22% mai mari în primul semestru din 2021 com­pa­ra­tiv cu aceeaşi pe­rioa­dă a anu­lui trecut, re­zul­tatul situându-se astfel la 42,5 de milioane de lei. Profitul pe primele şase luni ale anului a fost de 1,8 milioane de lei.

„Creşterea este conform aşteptărilor noastre, dar, având în vedere contextul anului 2020, preferăm să acţionăm cu prudenţă şi încercăm să ne continuăm pla­nu­rile de inves­tiţii începute. Deşi am început într-un mod optimist anul 2021, pentru prima dată ne-am con­frun­tat cu o nouă problemă, cu impact foarte mare asupra acti­vităţii noastre: apro­vizio­narea“, spun reprezentanţii Barrier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO