Companii

Producătorul german Rehau are un nou Country Manager în România: Alexandru Oprea preia funcţia în locul lui Alessandro Hillebrand, care va fi responsabil cu noi proiecte în Europa de Sud

Producătorul german Rehau are un nou Country Manager în...

Autor: Roxana Rosu

03.03.2021, 11:30 259

Producătorul german REHAU a numit un nou Country Manager în România, Alexandru Oprea, cu o  cu o experienţă de 17 ani în companie, îl locul lui Alessandro Hillebrand, care va fi responsabil cu noi proiecte în Europa de Sud, pe lângă sarcinile sale de Country Manager Italia.

Alexandru Oprea şi-a început cariera la REHAU România în anul 2004, la scurt timp după terminarea studiilor la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

In 2010 a preluat pozitia de Director de vânzări Bucureşti şi Bacău pentru divizia Instalaţii a REHAU România şi a avansat rapid la poziţia de Director naţional de vânzări a întregii divizii în 2011, iar în anul 2015 a preluat responsabilităţile diviziei Instalaţii şi pentru REHAU Bulgaria.

Din 2018 este membru în Board-ul Administrativ al REHAU România.  

În ultimul an, Alexandru Oprea a ocupat funcţia de Deputy Country Manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO