Antreprenori locali

Producătorul îngheţatei Top Gel din Dolj merge spre afaceri de 95 de milioane de lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 mai 2017 Autor: Mădălina Panaete

Petre Popa a pus bazele companiei în 1994, producând iniţial îngheţată la vafă.

Top Gel Prod, unul dintre cei mai mari producători români de îngheţată şi produse de patiserie, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 95 milioane de lei (21 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul precedent, arată datele transmise de companie pentru anuarul Cei mai mari jucători din economie, rea­lizat de ZF. Estimarea companiei vine după ce anul trecut rulajele com­paniei s-au redus uşor faţă de anul precedent. Şi profitul net al companiei con­trolate de Petre Popa a scăzut anul tre­cut, cu 22%, până la 17,3 milioane de lei (3,8 mil. euro), conform calculelor ZF. Petre Popa a pus bazele companiei în 1994, producând iniţial îngheţată la vafă. În prezent, producătorul are peste 100 de produse în portofoliu şi a intrat şi pe piaţa de patiserie şi dulciuri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.05.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
producator
, top
, afaceri
, dolj
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide