Companii

Producătorul italian de canapele Ditre caută 85 de oameni pentru fabrica din Arad

Producătorul italian de canapele Ditre caută 85 de...

Autor: Laurentiu Cotu

01.12.2017, 00:05 851

♦ Compania italiană deţine în zona industrială Arad Vest o suprafaţă totală de aproximativ 40.000 mp, unde 600 de angajaţi produc zilnic peste 800 de canapele.

Producătorul de mobilier Ditre International, parte a grupului italian Ditre, are disponibile în prezent 85 de lo­curi de muncă pentru fabrica de cana­pele din Arad, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori necalificaţi în industria textilelor (25), confec­ţio­neri-asamblori articole din textile (20), tâmplari (15), tapiţeri (10), dar şi pentru croitori, magazineri sau operatori la maşini-unelte cu comandă numerică, potrivit datelor existente pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. Com­pania Ditre International a avut anul trecut un număr mediu de 360 de angajaţi, potrivit informaţiilor de la Minis­terul Finanţelor.

Compania italiană deţine în zona industrială Arad Vest o fabrică de mobilier pe o suprafaţă totală de aproximativ 40.000 de metri pătraţi, unde 600 de angajaţi produc zilnic peste 800 de canapele, în 120 de variaţiuni de piele şi ţesături, conform site-ului companiei. Reprezentanţii Ditre Internaţional au declarat anterior pentru ZF că fabrica de canapele de la Arad lucrează doar pe comenzi, neexistând produse pe stoc, iar aproximativ 90% din producţie merge la export. Producătorul de canapele din Arad a realizat în 2016 o cifră de afaceri de peste 83 mil. lei (18,5 mil. euro), în creştere cu 18% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de pe mfinanţe.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO