Companii

Producătorul de material rulant Softronic din Craiova a atins anul trecut pragul de 200 de milioane de lei cifră de afaceri. „A fost un an pe creştere, am vândut 10 locomotive către operatorii privaţi de marfă“

Producătorul de material rulant Softronic din Craiova a...

Autor: Mirabela Tiron

04.02.2023, 10:45 30625

Softronic din Craiova,  singura fabrică producătoare de rame şi locomotive elec­trice din Europa de Est, controlată de patru antreprenori români, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproape 200 de milioane de lei, în condiţiile în care fabrica a funcţionat la capacitate maximă.

„Anul trecut a fost un an pe creştere, am făcut paşi înainte, am vândut 10 locomotive către operatorii privaţi de marfă din străinătate şi din ţară”, a spus pentru ZF Radu Zlatian, directorul de dezvoltare al companiei.

Anul trecut, compania a livrat locomotive electrice către transportatorul feroviar de marfă din Suedia şi în Bulgaria, dar şi către operatori feroviari care activează pe piaţa locală precum LTE sau divizia locală a Deutsche Bahn Cargo România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO