Companii

​Producătorul de mobilă Elvila caută parteneri pentru extindere în sistem de franciză. Viorel Cataramă, proprietar: Ne dorim ca în cel mai scurt timp să ajungem în cât mai multe oraşe în care nu suntem prezenţi

​Producătorul de mobilă Elvila caută parteneri...

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.10.2019, 12:00 588

Producătorul de mobilă Elvila, cu o istorie pe piaţă de aproape 30 de ani, are în plan extinderea în sistem de franciză în oraşele în care nu este încă prezent, precum Craiova, Timişoara, Oradea, Călăraşi şi Buzău, potrivit reprezentanţilor.

„Ne dorim ca în cel mai scurt timp să ajungem în cât mai multe dintre oraşele în care nu suntem prezenţi. Voi enumera câteva oraşe vizate, cu menţiunea că lista rămâne deschisă: Reşiţa, Craiova, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Zalău, Alba Iulia, Deva, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Slobozia, Călăraşi, Vaslui, Bârlad şi Piatra-Neamţ”, a spus Viorel Cataramă, fondator şi acţionar majoritar al Elvila S.A..

Persoanele interesate să deschidă un magazin Elvila în sistem de franciză trebuie să aibă disponibil un spaţiu de minimum 200 mp şi să poată să susţină costurile aferente, precum chiria, salariile şi asigurările.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO