Companii

Producătorul de pavele Star Stone, deţinut de trei acţionari români, a intrat în top 1.000 companii cu cea mai rapidă creştere din 2017 până în 2020 realizat de FT. România este reprezentată în acest top de opt companii, cele mai multe din tehnologie şi cybersecurity

Domeniul tehnologiei conduce în rândul sectoarelor cu cele mai multe companii incluse în acest clasament, fiind ur­mat de construcţii şi de retail.

Domeniul tehnologiei conduce în rândul sectoarelor cu cele mai multe companii incluse în acest clasament, fiind ur­mat de construcţii şi de retail.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.03.2022, 17:00 182

Producătorul de pavaje Star Stone, cu o fabrică în apropiere de Oradea, se regăseşte pe locul 945 în topul primelor 1.000 de companii cu cea mai rapidă creştere a businessului realizat de publicaţia britanică Financial Times. Clasamentul este realizat raportând rezultatele din 2020 la cele din 2017.

Cu o cifră de afaceri de 4,4 milioane de euro în 2020, faţă de 1,7 milioane de euro în 2017, Star Stone şi-a majorat businessul de aproape trei ori în acest interval. Topul realizat de Financiar Times este condus de Swappie – o com­panie de tehnologie din Finlanda, Kilo Health din Lituania – cu activitate în in­dustria medicală, şi OCI din Marea Britanie, activă în domeniul serviciilor financiare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO