Companii

Producătorul român de mobilă Simex, din Şimleu Silvaniei, avea Rusia ca piaţă cheie

Dumitru Blaga, acţionar majoritar al Simex

Dumitru Blaga, acţionar majoritar al Simex

Autor: Alexandra Matei

25.02.2022, 17:45 1233

♦ Producătorul de mobilă a raportat pentru 2020, ultimul an pentru care există date disponibile, o cifră de afaceri de peste 35,4 mil. lei şi un profit net de peste 773.000 de lei.

Declanşarea războiului în Ucraina de către Rusia este un fenomen ce ar putea avea un impact negativ asupra companiilor din România care au activitate de export în aceste zone, însă producătorul român de mobilă Simex, din Şimleu Silvaniei, ce îl are acţionar majoritar pe antreprenorul Dumitru Blaga, nu se teme de această situaţie şi are încredere că îşi va recupera stocurile.

Reprezentanţii com­pa­niei nu vor însă să comenteze conflictul dintre Rusia şi Ucraina, întrucât se consideră subiectivi.

„Ne vom recupera stocurile, nu mă iau după tot ce se vorbeşte acum. Nu vreau să comentez mai mult în legătură cu acest subiect, referitor la conflictul Rusia-Ucraina, pentru că, v-am spus, suntem subiectivi“, au declarat aceştia pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO