Companii

Producătorul snackurilor Toortitzi exportă în peste 30 de ţări

Ady Hirsch, CEO al grupului Alka

Ady Hirsch, CEO al grupului Alka

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.12.2017, 00:07 1282

Grupul Alka, producătorul bran­durilor Alfers, Toortitzi, Prăjitura Casei şi Stretto, care deţine o unitate de producţie în Bucureşti, exportă aproape 10% din pro­ducţie în mai bine de 30 de ţări din întreaga lume.

„Acum doi ani spuneam într-un in­terviu acor­dat ZF că vrem să ajun­gem în mai bine de 30 de ţări şi astăzi acest obiec­­tiv este re­a­lizat. Avem cli­enţi din Eu­ropa, Orien­tul Mijlo­ciu, Asia, Afri­­ca şi No­ua Zeelandă. Loco­motiva la export este brandul Elephant, varianta inter­naţio­nală a mărcii Toortitzi, mai ex­portăm Home Cake (echivalentul Prăjiturii Casei), dar livrăm pe pieţele externe şi napolitane sau biscuiţi“, a declarat într-un interviu acordat ZF Ady Hirsch, CEO al grupului pus pe picioare de familia Krenzia în urmă cu mai bine de două decenii.

În urmă cu un an şi jumătate, bran­­durile din por­tofoliul Alka se aflau deja în aproa­pe 20 de ţări, după cum spunea Ady Hirsch la acea vreme. Exporturile sunt doar unul din­tre pilonii care sus­ţin dezvoltarea gru­pului care a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri con­solidată de 155 de milioane de lei (34 mil. euro). Pentru anul acesta, conducerea grupului estimează un avans de peste 10% al businessului faţă de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO