Companii

Producătorul Tuborg şi Carlsberg a lansat pe piaţa din România berea Bucur, poziţionată în segmentul premium

Producătorul Tuborg şi Carlsberg a lansat pe piaţa din...

Autor: Roxana Rosu

24.07.2019, 11:07 2860

United Romanian Breweries Bereprod (URBB), producător de bere care are în portofoliu branduri precum Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, a lansat pe piaţa locală brandul Bucur, o bere poziţionată în segmentul premium.

 „Nu întâmplător am optat pentru Bucur – bere de bulevard. Bulevarul era, şi este în continuare, acel loc unde se întâmplă toate lucrurile importante din viaţa urbei, locul unde se adună cele mai interesante personaje şi se spun poveşti extraordinare, la un pahar de bere de calitate. Suntem fericiţi să putem oferi consumatorilor noştri, pe langă numeroasele branduri internaţionale consacrate, o bere romanească de legendă. Bucur – bere de bulevard este mai mult decât o legendă, este esenţa trăirii urbane, dinamice şi cosmopolite în România. Mai mult, Bucur îmbină armonios ideea de renaştere cu bucuria şi frumosul, atât de specifice poporului român”, a declarat Paul Markovits, Vice Preşedinte Marketing, URBB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO