Companii

Producătorul de vopsele Köber investeşte 5 mil. euro în capacităţi de producţie şi depozite. „Credem că anul 2021 va fi similar cu 2020, într-un scenariu optimist“. „Scenariul realist pentru noi este că va fi un an cu o cerere mai mică de lacuri şi vopsele faţă de anul trecut“, spun reprezentanţii Köber

Antreprenori locali

Compania producătoare de lacuri şi vopsele din Neamţ a fost fondată în 1990 de Aurel Köber, de profesie inginer.

Compania producătoare de lacuri şi vopsele din Neamţ a fost fondată în 1990 de Aurel Köber, de profesie inginer.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.01.2021, 17:15 187

Producătorul de lacuri şi vop­sele Köber, deţinut de familia cu acelaşi nume din Neamţ, investeşte 5 milioane de euro în 2021 în producţie şi spaţii logistice.

„Continuăm să investim în dez­vol­ta­rea şi rafinarea capacităţilor de pro­ducţie, precum şi în depozite logistice pro­prii. Nivelul investiţiilor va ajunge la circa 5 mi­lioane de euro în acest an. După termi­na­rea anului 2020, putem să spu­nem că ne-am atins obiectivul şi am ob­ţinut rezultate similare cu cele din anul anterior. Suntem destul de mândri de acest fapt, deoarece credem că a fost o performanţă, într-un an atât de «altfel» cum a fost 2020“, spun repre­zentanţii Köber.

În 2019, compania din Neamţ a înre­gistrat afaceri de 354 de milioane de lei, fiind astfel liderul pieţei de lacuri şi vopsele, o poziţie pe care şi-a propus s-o păstreze şi mai departe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO