Companii

Producătorul vopselei Caparol a avut o creştere de 13% a afacerilor la nouă luni

Producătorul vopselei Caparol a avut o creştere de 13%...

Autor: Laurentiu Cotu

17.10.2016, 00:03 319

Producătorul de lacuri şi vopsele Daw Benţa România, un joint venture între compania DAW din Germania şi omul de afaceri Remus Aurel Benţa din Mureş, a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 15,2 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania estimează că va încheia anul în curs cu o creştere de până la 13% a afacerilor faţă de anul 2015. Anul trecut, Daw Benţa România a avut afaceri de circa 80,5 mil. lei (18,1 mil. euro), un profit net de 4,3 mil. lei (980.000 de euro) şi un număr mediu de 227 de angajaţi, potrivit site-ului Ministrului Finanţelor Publice.

„Evoluţia pieţei de profil a fost pozitivă, generată de proiecte private de mici dimensiuni, de lucrările de reabilitare a blocurilor vechi, dar şi de investiţiile în blocuri noi şi zone rezidenţiale. Estimăm că până la finalul anului vom păstra trendul de creştere înregistrat în primele nouă luni“, a declarat pentru ZF Transilvania Remus Aurel Benţa, director general al Daw Benţa România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO