Companii

Produce în lohn pentru Decathlon, iar cu brandul propriu de pantofi este prezent în magazinele Selgros

Radu Jitaru, proprietarul S-Karp, la emisiunea de business ZF Live

Radu Jitaru, proprietarul S-Karp, la emisiunea de business ZF Live

Autor: Alexandra Marcu

24.07.2015, 00:07 5004

Radu Jitaru, un antreprenor din Braşov, a început să producă pantofi pentru căţărat şi apreschiuri în 1998, iar astăzi a ajuns la afaceri de circa un milion de euro.

Iniţial el realiza pantofi doar în sistem de lohn, însă a decis să lanseze şi brandul propriu S-Karp cu care vrea să intre în marile lanţuri de magazine. Antreprenorul este deja prezent cu anumite modele în lanţul de magazine Selgros Cash&Carry şi negociază acum intrarea în reţeaua de echipamente sportive Intersport.

„Negociem în prezent şi cu retailerul de echipamente sportive Intersport, unde vrem să intrăm tot cu brandul propriu S-Karp, mai exact cu un model de pantofi pentru alergare“, a spus antreprenorul la emisiunea de business ZF Live.

Deşi momentan circa 80% din producţia de încălţăminte este realizată în sistem lohn (pentru marile reţele de magazine sub brandul acestora), antreprenorul speră să ajungă anul viitor să producă sub brandul propriu „S-Karp“ 35-40% din pantofii care ies din maşinile fabricii. Produsele S-Karp sunt vândute şi în circa 10 magazine specializate din ţară şi în câteva online, în afară de reţeaua Selgros. În sistem de lohn el lucrează printre alţii cu retailerul de echipamente sportive Decathlon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO