Companii

Proiect rezidential de 8 mil. euro langa DN1

30.10.2007, 19:31 18

Compania de servicii imobiliare Regatta a anuntat lansarea unui proiect rezidential in zona Corbeanca de langa Bucuresti, pentru care investitia este estimata la circa opt milioane de euro.
Proiectul, denumit Antigua Residence, este dezvoltat de o firma inregistrata in Romania, infiintata de oameni de afaceri cu experienta pe piata imobiliara din Italia, potrivit Regatta. Agentia nu a dorit sa faca publice numele dezvoltatorului sau investitorii.
Complexul este compus din sase blocuri structurate pe trei etaje si va cuprinde apartamente de doua, trei si cinci camere, precum si mai multe facilitati, precum piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea. Complexul imobiliar va fi situat la circa 800 de metri de Drumul National 1 (DN1). Lucrarile de constructie vor fi initiate in circa o luna si sunt programate sa fie finalizate la sfarsitul anului 2008.
Preturile de achizitie a unei locuinte cu doua camere, cu suprafete de 45-58 de metri patrati, variaza intre 57.000 de euro si 77.500 de euro, plus TVA. Pentru apartamentele cu trei camere, de 49-60 de metri patrati, preturile pornesc de la 60.000 de euro si ajung la 79.500 de euro, plus TVA. Apartamentele cu cinci camere au suprafete cuprinse intre 134 de metri patrati si 171 de metri patrati.
Antigua Residence este compus din sase blocuri structurate fiecare pe P+3 etaje. Tipurile de apartamente disponibile sunt de 2, 3 si 5 camere (penthouse). Complexul dispune de piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea.
Potrivit reprezentantilor Regatta, zona Corbeanca este una dintre cele mai cautate locatii de catre dezvoltatorii imobiliari datorita avantajului zonelor verzi si al aerului curat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO