Companii

Proiect ZF/OTP Bank. From Vis To Biz. Merryberry, cel mai mare producător local de afine, şi-a triplat producţia în doi ani

Proiect ZF/OTP Bank. From Vis To Biz. Merryberry, cel mai...

Autor: Mircea Nica

30.06.2022, 00:08 727

Merryberry, cea mai mare plantaţie bio de afine din România, aflată în judeţul Dâmboviţa, se aşteaptă la încasări de 5 mil. euro pentru anul 2022, iar începând cu anul viitor compania ar putea intra pe profit real, după ce în ultimii ani a funcţionat pe bază de profit operaţional a spus Camil Perian, fondatorul Merryberry, în cadrul emisiunii From Vis to Biz, un proiect al Ziarului Financiar realizat în parteneriat cu OTP Bank.

Camil Perian arată că Plantaţia a crescut organic. În primul an am avut recoltă de 300 de tone, în al doilea an 600, anul acesta vom avea 1.000 de tone şi ne aşteptăm ca în 3-4 ani să ajungem la 2.000 tone de afine.

„În primul an de producţie de acum doi ani am avut încasări de 1 mil. euro, anul trecut de 3 mil. euro, iar anul acesta aşteptăm încasări de 5 mil. euro din producţia avută şi obiectivul este să ajungem la încasări de 10 mil. euro anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO