Companii

Proiectul dezvoltat de omul de afaceri Ion Rădulea pe bdul Iuliu Maniu din Capitală atrage un nou chiriaş: centrul de wellness Sweat Concept One a semnat pentru 2.200 mp în ansamblul de birouri The Light

Proiectul dezvoltat de omul de afaceri Ion Rădulea pe...

Autor: Cristina Bellu

10.12.2019, 11:37 252

Reţeaua de centre de wellness Sweat Concept One a semnat pentru un spaţiu de 2.210 mp în cadrul primei clădiri de birouri din proiectul The Light (21.000 mp suprafaţă închiriabilă) construit de omul de afaceri Ion Rădulea lângă Politehnică, pe bdul Iuliu Maniu din Capitală, potrivit datelor transmise de dezvoltator.

Noul chiriaş va prelua spaţiul din această lună, urmând ca deschiderea centrului să aibă loc în martie 2020.  

“Ne bucurăm că, odată cu deschiderea centrului din clădirea The Light One, vom putea fi prezenţi într-unul dintre cele mai <<fierbinţi>> puncte pe harta dezvoltărilor imobiliare din Capitală”, explică Laurenţiu Matei CEO Sweat.

The Light One are o suprafaţă închiriabilă de 21.653 mp (GLA), un regim de înălţime de 11 etaje supraterane şi două subsoluri, având o suprafaţă închiriabilă pe etaj de 2.100 mp. Clădirea dispune şi de un număr de 293 de locuri de parcare, dintre care 250 de locuri distribuite pe două niveluri în subteran şi alte 43 de locuri supraterane.

“Prin ansamblul The Light ne dorim să revitalizăm arealul central-vestic al Bucureştiului printr-un concept de office şi living updatat la nevoile şi aşteptările consumatorului modern”, spune Ion Rădulea, CEO River Development.  

Alături de cel mai nou chiriaş al clădirii, în noiembrie, operatorul de servicii medicale private Regina Maria a deschis în The Light One o policlinică de pediatrie, într-un spaţiu de 2.160 mp.

Ansamblul The Light este proiectat pe baza unui concept mixed-use care, la finalizare, va fi format din trei clădiri de birouri (94.834 mp supafaţă închiriabilă) şi un ansamblu rezidenţial (196 apartamente), completate de facilităţi conexe precum zone pentru socializare, zone speciale de luat masa, spaţii de promenadă, spaţii verzi sau zone dedicate pentru retail şi well-being.

Dezvoltatorul River Development mai deţine în portofoliu şi SEMA Parc (Splaiul Independenţei). Master Planul SEMA Parc presupune o dezvoltare imobiliară întinsă pe aproximativ 41 de hectare şi o suprafaţă totală construită care, la finalul proiectului, va atinge aproximativ 1 milion mp construiţi.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO