Companii

Proiectul ZF Antreprenorii României ajunge joi la Sibiu. Capitalul românesc trebuie susţinut

Proiectul ZF Antreprenorii României ajunge joi la Sibiu....

Autor: Corina Mirea

13.04.2016, 00:07 199

Antreprenorii şi managerii din România care au pus bazele sau care conduc unele dintre cele mai mari companii din industria componentelor auto, a construcţiilor, din domeniul farma sau cel al panificaţiei îşi dau întâlnire joi, 14 aprilie, la Sibiu.

Remus Borza, preşedintele grupului Polisano, Ioan Deac, directorul general al Compa din Sibiu, cea mai mare companie antreprenorială din judeţ, sau Andrei Ursulescu, directorul general al Scandia Food, vor pune „pe tapet“ principalele probleme pe care antreprenorii locali le în­tâmpină în dezvoltarea afacerilor, în cadrul eveni­mentului „Capitalul privat românesc - o şansă pentru dez­vol­tarea economică a României“, organizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Banca Transilvania.

Întâlnirea de la Sibiu va fi cea de-a treia oprire a „caravanei antreprenorilor“ din acest an, după Piteşti şi Braşov. Cele mai mari zece afaceri antreprenoriale din judeţul Sibiu au împreună rulaje de circa 2 miliarde de lei (aproximativ 460 de milioane de euro în 2014) şi 6.500 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO