Companii

Proinvest Group din Paşcani începe producţia într-o fabrică nouă de panouri termoizolante până la sfârşitul anului

Antreprenori locali

Vasile Sandu

Vasile Sandu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.05.2019, 00:07 890

Compania Proinvest Group din Paşcani, specializată în prelucrarea oţe­lului, va deschide, în ultimele luni din 2019, o fabrică nouă de panouri termoizolante în localitatea Stolniceni Prăjescu din judeţul Iaşi.

„Fabrica de pa­no­uri sandwich va fi pusă în funcţiune în ultimul trimestru din 2019, iar în această fabrică vor fi 50 de angajaţi. În paralel, va fi pusă în funcţiune o nouă linie de profile zincate, care va duce la creşterea capacităţii de trei ori, de la 5.000 de tone pe an la 15.000 de tone pe an“, spune Vasile Sandu, di­rectorul general şi proprietarul Proinvest Group.

Unitatea de producţie va face parte dintr-un parc industrial amplasat pe un teren de 20 de hectare cumpărat anul trecut. Capacitatea fabricii va fi de 2,5 milioane de metri pătraţi de panouri sandwich anual.

Proinvest Group are în pre­zent şase fabrici, toate în Paşcani. Compania dez­vol­tă, produce şi co­mer­cia­li­zează semi­fa­bricate, com­po­nente şi sisteme din oţel pentru con­strucţii, inginerie şi industrie. Compania şi-a majo­rat afacerile cu aproa­pe 30% în 2018 şi a raportat astfel un rezultat de aproa­pe 140 mil. lei, po­tri­vit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Pe fondul acestui avans, şi nu­mărul de salariaţi a crescut, apro­piindu-se de 500.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO