Companii

Proprietara Wens Travel din Cluj- Napoca, un business de 7 mil. euro: Rezistă în piaţă agenţiile de turism de nişă

Mihaela Căluşer, acţionar al Wens Travel: Agenţia a  ajuns la patru puncte de lucru în Cluj-Napoca, unu în Bistriţa şi unu în Bucureşti.

Mihaela Căluşer, acţionar al Wens Travel: Agenţia a ajuns la patru puncte de lucru în Cluj-Napoca, unu în Bistriţa şi unu în Bucureşti.

Autor: Mirabela Tiron

22.05.2017, 00:02 1256

Mihaela Căluşer, antreprenoarea care a fondat agenţia de turism Wens Travel în urmă cu 20 ani la Cluj-Napoca, estimează afaceri mai mari cu peste 25% în acest an, după ce a preluat doi jucători mici din piaţa locală, cu câte un punct de lucru fiecare.  

„Anul trecut am ajuns la a­faceri de 7 mil. eu­ro. A­gen­ţia a  ajuns la patru puncte de lucru în Cluj-Na­po­ca, u­nu în Bistriţa şi unu în Bu­cureşti. Am preluat agenţiile Premium Travel şi De­luxe Tour, iar din ia­nuarie le integrăm“, a spus Mi­haela Căluşer pentru ZF. 

Cele două tranzacţii bifate consolidează poziţia companiei Wens pe piaţa din Cluj-Napoca. Agenţia Premium Travel, ce vindea vacanţe exotice, a raportat o cifră de afaceri de 2,1 mil. lei, un profit de 51.000 de lei şi doi angajaţi în 2015, arată datele de la Mi­nisterul de Finanţe. De­luxe Tour (DLT), cu ca­pital german, era specia­lizată pe vacanţe de lux, cu afaceri de 216.000 lei şi trei angajaţi în 2015, arată aceeaşi sursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO