Proprietarii Era Shopping Park din Iaşi vor să investească 125 mil. euro pentru extinderea mallului la 100.000 mp, mai mult decât dublu decât în prezent

13 mar 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Prime Kapital, unul dintre proprietari, este o companie de investiţii şi dezvoltare imobiliară fondată de doi dintre foştii manageri ai fondului de investiţii NEPI Rockcastle, Martin Slabbert şi Victor Semionov.

Prime Kapital şi Mas Real Estate, cei doi acţionari ai centrului comercial Era Shopping Park din Iaşi, investesc 125 de milioane de euro în extinderea proiec­tului, care va avea o suprafaţă mai mult decât dublă până la finalul anului viitor.  Mallul, care are acum 41.000 de metri pătraţi închiriabili, va ajunge la 100.000 de metri pătraţi.

„Am depus documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi dacă totul decurge aşa cum am prevăzut, planul nostru este să finalizăm extinderea până la sfârşitul anului 2019. Investiţia va fi de 125 de milioane de euro şi va fi făcută din surse proprii”, spun reprezentanţii Prime Kapital, unul dintre proprietarii Era Shopping Park.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Era Shopping Park
, Iaşi
, investitii
, extindere
, mall
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide