Companii

Proprietarii mallului AFI Palace Cotroceni atacă piaţa energiei

AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni

Autor: Roxana Petrescu

22.03.2016, 00:07 1921

Cotroceni Park SA, compania care deţine mallul AFI Palace Cotroceni, are din 2010 licenţa de furnizare a ener­giei electrice, dar spune că de puţin timp a început să joa­ce un rol mai activ pe această piaţă. Dincolo de clienţii din zo­na comercială a mallului, compania spune că vizează şi cli­enţi din alte do­menii de activitate, pre­cum şi segmentul casnic.

„Ne bazăm deocamdată pe clien­ţii mari şi într-adevăr am devenit mai ac­tivi în ultima perioadă“, spune Bogdan Pre­de­ţeanu, repre­zen­tantul de­par­ta­men­tului de energie elec­trică din cadrul Cotroceni Park.

Pe site-ul companiei pot fi con­sul­tate oferte atât pentru consuma­torii casnici, cât şi pentru cei eligibili de talie mică. Cel puţin pentru seg­men­tul casnic, compania are preţuri de fur­ni­zare semnificativ mai mari faţă de ofertele lansate recent în piaţă de companii precum Enel sau RCS&RDS.

„Noi nu furnizăm pe pierdere şi nici nu avem baza de consumatori care să ne permită să venim cu aceleaşi oferte cu care poate veni Enel, de exemplu. Ne concentrăm pe clienţii de talie mai mare. În acest moment, nu avem niciun client din zona casnică. Anul trecut noi am livrat circa 30.000 de MWh către clienţii noştri şi credem că anul acesta vom avea aproximativ aceleaşi volume“, a mai spus Predeţeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO